Informatii

Descriere: Site-ul dragadecor.ro este un catalog online de goblenuri. Catalogul indeplineste si functia de magazin. Produsele prezentate sunt goblenuri pictate, goblenuri cu schema si goblenuri cusute. Preturile contin toate taxele, in afara de cele de expeditie asociate unei posibile comenzi.

Produse: Goblenurile pictate sunt livrate impachetate si contin panza necesara, cantitatile necesare de fire mouline 54/12 si instructiuni de coasere. Goblenurile cu schema sunt livrate impachetate si contin panza necesara, schemele (diagrame) tiparite pe hartie, cantitatile necesare de fire mouline 54/12, instructiuni de coasere si o imagine color cu functie de ghid. Goblenurile cusute sunt livrate impachetate si contin goblenul gata cusut si pregatit pentru inramare. Ramele nu sunt livrate. Cantitatile de fire mouline sunt calculate pentru a acoperi cu o treime mai mult decat suprafata necesara. Clientul este incurajat sa contacteze dragadecor.ro pentru orice sugestie, lamurire sau reclamatie.

Comenzile: Pentru a comanda goblenuri nu este nevoie de un cont asociat site-ului, acest lucru simplificand procesul comenzii. Dupa selectarea produselor dorite si vizualizarea comenzii, pasul final presupune introducerea datelor de contact ale clientului. Finalizarea comenzii este reprezentata de inregistrarea comenzii, iar clientul va receptiona un email de confirmare a acesteia. In unele cazuri dragadecor.ro va contacta telefonic clientul pentru clarificarea unor detalii ale comenzii.

Expeditie: Comanda va fi expediata in medie in 4 zile (maxim 30 zile) prin Posta Romana. Taxe postale de 10 RON se adauga tuturor comenzilor cu valoare sub 100 RON.
Exemplul 1: Valoarea comenzii este de 80 RON. Taxele postale vor fi 10 RON. Clientul va avea de platit 90 RON.
Exemplul 2: Valoarea comenzii este de 100 RON. Taxele postale vor fi 0 RON. Clientul va avea de platit 100 RON.
In cazuri deosebite, anuntate in mod clar pe site, taxele postale pot avea valori diferite.

Plata: In prezent singura modalitate acceptata de plata este cea ramburs.

Mai multe informatii: Alte despre produsele oferite, despre catalogul prezent, despre oferte viitoare, precum si orice nelamuriri si reclamatii, pot fi adresate folosind datele de contact din josul paginii.